unident.md Web analytics

+373(22)508090 - office@unident.md

  • Identica T500

Identica T500

Producător:Medit
Cod produs:T500

0 opinii Spune-ţi opinia

Noua gama de scanere din seria T se potriveste perfect atât pentru entuziaștii performanți, cât și pentru utilizatorii incepatori.

Designul său evolutiv cat și tehnologia hightech va incuraja productivitatea pentru laboratorul Dumneavoastra. Programul de scanare ColLab 2017 face scanarea datelor mult mai ușoară și eficientă.

5 Motive pentru a alege Medit Identica Seria-T

1. Scanare super-rapida

▸ Tehnologia MEDIT vine cu un hardware și software care se combină perfect pentru a vă pune la dispozitie cel mai rapid scaner în industria dentară. Scanerele Identica sunt dispozitive flexibile, intuitive si multifunctionale, concepute pentru a va crește semnificativ productivitatea.

2. Realitate extremă

▸ Identica Seria T captează mult mai multe detalii datorita camerelor cu o rezoluție superioara in corelare cu tehnologia de îmbinare și algoritmi eficienti de prelucrare a datelor.

3. Tehnologie noua in scanarea amprentelor

▸ Tehnologia Identica a devenit lider in scanarea amprentelor, insa cu tehnologia seriei-T compania este cu cel putin un pas inainte fata de oricare alt concurent. Scanarea automată a amprentelor față-verso și alinierea datelor genereaza fișiere 3D complete, gata pentru design (modelare).

Noile instrumente software vă permit să combinați amprenta și modelul din gips astfel oferind o mai mare flexibilitate a designului ,destinate coroanelor sau inlay-uri, utilizând scanarea amprentei.

▸ 4. Importul și exportul STL la oricare pas de scanare

▸ Puteți utiliza STL-ul pe care îl aveți deja ca date de scanare, cum ar fi pentru un model sau o bont. În plus, dacă aveți nevoie de date de scanare ocluzală, puteți să le extrageți utilizând funcția de export.

▸ 5. Acuratețea scanerului este locul în care începe totul în CAD / CAM.

▸ Precizie de 7 microni: ISO 12836

▸ Precizie de 10 microni: ANSI / ADA Standard nr. 132, VDI 2634


Identica T500 oferă un motor de scanare rapid și un algoritm de software extrem de eficient. Cu o camera și un proiector de mare viteză, puteți scana o arcada completa în doar 12 secunde, iar opt bonturi în 19 secunde.

Tehnologia flexibila Multi-die scurtează procesul de scanare și mărește semnificativ eficiența. Puteți face mai multe restaurari într-o zi și sa aveți o productivitate ridicată.

Flux de lucru fara model

Cu posibilitatea de scanare a amprentelor, în majoritatea cazurilor, nu va fi nevoie să turnati un model de gips. Puteți scana amprenta direct la sosirea acesteia în laborator, ulterior modeland lucrarea. Având posibilitatea de a ocoli turnarea modelului, puteți economisi timp și bani, astfel deveniti eficienti si profitabili.

Scanare automată a amprentelor - braț cu 3 axe + scanare automata automată față-verso

Brațul de scanare in 3 axe pentru seria T va scana automat ambele fețe ale unei amprente, facand posibila scanarea  automată a amprentelor față-verso într-un singur pas.

Scanarea amprentelor este mai complexa din cauza lipsei de precizie în procesul de scanare. Scanarea modelului a fost întotdeauna mai precisa. Cu toate acestea, Identica, ofera același nivel de precizie atât pentru scanarea modelelor, cât și a amprentelor, utilizând metode de scanare optimizate, destinate in special amprentelor. Astfel accelerați fluxul de lucru fără a compromite precizia.

 T500 ofera posibilitatea de ''scanare fără clicuri''. Odată ce ati montat modelul, pur și simplu atingeți scanerul pentru a începe procesul de scanare. Nu este nevoie lucrati cu tastatura sau mouse-ul pentru a începe scanarea.

Alinierea la placa de montare

Aceasta este o funcția exclusivă Identica. Când utilizați articulatoare precum KAVO, ARTEX, SAM, MARK330, BIOART A7+ și doriți să le conectați virtual, o puteți face fără suporturi (jiguri) speciale. Trebuie doar să scanați placa de montare a articulatorului și să o aliniați la poziția prestabilită a plăcii. După aceasta, puteți utiliza funcția de integrare virtuală a articulatorilor în CAD cu poziționare extrem de precisă.

Date tehnice:

Rezolutie camera : 2 x 2 MP camera

Volum scanat: 90mm x 72mm x 60mm

Principiu scanare: Phase-Shifting Optical

Dimensiuni: 290mm x 290mm x 340mm

Scanare amprenta: 3 axe automate

Greutate: 12 kg

Sursa lumina: LED albastru

Conexiune: USB 3.0 B Type

Viteza de scanare (arcada): 12 sec

Modul amprenta in 3 axe: da

Suport Multi-Die: da

Scanare colora : da

Modul articulator : da

Suport articulator : optional


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Etichete: Identica T500