You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 lei

Romana
Contul meu   Wish List (0)    
  • Coșul este gol!

BRUXZIR

Pentru Tehnicieni
Despre blocurile marca BruxZir

Blocurile de zirconiu BruxZir  sunt utilizate pentru producerea coroanelor de zirconiu full-contur, punți și coroane solo.Blocurile sunt fabricate din pulbere de oxid de zirconiu de înaltă caliate, pulberea este procesată chimic și fizic pentru a reduce la maxim dimensiunile particulelor de zirconiu apoi printr-un proces unic în curs de patentare,pulberea este presată în formă de blocuri de diferite dimensiuni și forme.BruxZir vă pune la dispoziție oxid de zirconiu, utilizat în restaurarea finală, care prezintă o rezistență maximă și o translucență estetică  excepțională.

BruxZir vine și cu o gamă de blocuri precolorate(Shade). Agenții de  colorare sunt adăugați în timpul prelucrării oxidului pentru a genera o nuanță coloră precisă. Blocurile de zirconu vin în patru nuanțe de bază, potrivite cu sistemul color VITA classical. Blocurile precolorate BruxZir sunt colorate omogen de-a lungul întregului bloc de zirconiu, oferind o corelare excepțională a gamei colore, astfel eficientizând timpul de lucru. Restaurările efectuate din blocurile BruxZir Shade (precolorate) necesită doar sinterizarea și glazurarea,acestea prezintă o transluciditate și estetică naturală, totodată oxidul de zirconiu precolorat permite ajustarea culorii având o rezistență excepțională a nuanței.

Marca BruxZir produce blocuri de zirconiu BruxZir Milling Blanks (blocuri clasice,albe) și gama BruxZir Shade (blocuri precolorate)care se potrivesc cu mai multe sisteme de frezat CAD-CAM. Blocurile sunt disponibile în patru grosimi (12 mm,15 mm, 20 mm, și 25 mm) și sunt disponibile pentru următoarele sisteme:

BruxZir Milling Blanks

· BruxZir HT 2.0 Blank - cu margini drepte,utilizate de: IntelitekHaas și mașini de frezat Roders.

· BruxZir HT 2.0 Blank (Wieland / ZenoDiscuri), cu o bandă de 10 mm în jurul circumferinței discului (cu prag) –utilizate de sistemele Wielandi-core.

· BruxZir HT 2.0 Blank (Digital DentalDisc), cu o bandă de plastic de 6 mm lipit în jurul circumferinței discului –utilizate la Sistemele de frezare Digitale.

 

BruxZir Shaded Blanks (precolorate)

Ø  BruxZir Shaded Blank 100: utilizate pentrunuanțele A1, B1, C1

Ø  BruxZir Shaded Blank 200: utilizate pentrunuanțele A2, A3, B2

Ø  BruxZir Shaded Blank 300: utilizate pentrunuanțele A3.5, B3, C2, D2, D3, D4

Ø  BruxZir Shaded Blank 400: utilizate pentrunuanțele A4, B4, C3, C4

Blocurile BruxZir Shaded100, 200, 300, 400 sunt compatibile cu sistemele - Intelitek, Haas, VHF,Röders, Wieland, i-core, BruxZir Originale și Sistemele de frezare Digitale.

 

BruxZir Shaded 16 Blanks

Cel mai nou produs din gama precolorată, BruxZirShaded 16, o serie de blocuri precolorate care se potrivesc cu toate cele16 de nuanțe VITA classic, fără a fi nevoie de precolorare manuală sau  imersie. Utilizând acest sistem e nevoie doar de glazură - astfel eliminăm etapele de scufundare și  colorare ceea ce creste foarte mult eficiența,totodată reducând timpul eviberării produsului finit cât și costuri mai mici. Păstrați/Stocați blocurile BruxZir la temperatura camerei și departe de praf și contaminare. Nu depozitați în lumina directă a soarelui blocuri de oxid de zirconiu .

 BruxZir®Solid Zirconia este marca numărul 1 de zirconiu full-contur în America deNord.  Restaurările BruxZir pot fi folosite în aproape orice situație clinică și sunt o alternativă estetică pentru a înlocui structurile de metal. Pentru a garanta cea mai înaltă calitate a restaurarilor de zirconiu, utilizați materiale și consumabile autentice.

BruxZir Anterior. Cea mai nouă evoluție a mărcii BruxZir, produs care satisface cerințele funcționale și estetice pentru structurile anterioare cât și premolari. Disponibil în cinci nuanțe de bază care acoperă toate nuanțele clasice VITA®, garniturile urmând a fi glazurate. BruxZir Anterior oferă culoarea și translucența similară danturii naturale, în timp ce prezintă o rezistență medie de 625 - 675 MPa.

BruxZir Shaded 16, o serie de blocuri precolorate care se potrivesc cu toate cele 16 de nuanțe VITA classic, fără a fi nevoie de precolorare manuală sau  imersie. Utilizând acest sistem e nevoie doar de glazură - astfel eliminăm etapele de scufundare și  colorare ceea ce creste foarte mult eficiența,totodată reducând timpul eviberării produsului finit cât și costuri mai mici.


Blocurile BruxZir SolidZirconia sunt utilizate pentru producerea coroanelor de zirconiu,punți și coroane solo. Blocurile sunt fabricate din pulbere de oxid de zirconiu de înaltă caliate, pulberea este procesată chimic și fizic pentru a reduce la maxim dimensiunile particulelor de zirconiu apoi, printr-un proces unic în curs de patentare, pulberea este presată în formă de blocuri de diferite dimensiuni.BruxZir vă pune la dispoziție oxid de zirconiu, untilizat în restaurarea finală, care prezintă o rezistență maximă și o translucență estetică excepțională.


Informațiitehnice

BruxZir® Solid Zirconia este indicat pentru coroane,punți, inlay și onlay, structuri pe implant și proteze totale. Este o alternativă estetică pentru  restaurări full și ideal pentru restaurări care necesită durabilitate suplimentară, cum ar fi punți parțiale sau coroane pe implant. Durabilitatea înaltă face ca  restaurările BruxZir să fie ideale pentru persoanele cu Bruxism.

BruxZir Anterior este cel mai recent și avansat produs din gama mărcii. Acest material de restaurare are calități estetice excepționale și este  conceput special pentru a satisface cerințele estetice și funcționale pentru partea frontală. Produsul prezintă o rezistență de 650 MPa și o translucență  asemănătoare cu dantura naturală.

BruxZir Anterior este recomandat pentru coronițe solo sau punți până în trei elemente.